L’estiu és per estar envoltats de natura i poder viure experiències inoblidables

Som pagesos des de fa més de cinc generacions. I fa més de 10 anys que a través de l’Aula d’Entorn Rural apropem el món agrícola i ramader als petits.

Des del nostre CASAL D’ESTIU fem que l’experiència sigui encara més gran!

Del 28 de Juny
al 30 de Juliol

Al llarg de cinc setmanes

Descobrirem els animals de la granja, l’hort, el bosc, el circ, tallers, jocs d’aigua, ioga, músiques del món… a través de setmanes temàtiques on la natura, l’experimentació, el coneixement i la diversió seran les principals protagonistes!

Podeu venir durant les cinc setmanes que dura el casal, o triar aquelles que millor us vagin.

(Places limitades)

De 3 a 12 anys

De P3 a 6è Primària

De 9:00 h a 13:30 h

Amb dinar fins les 15:30 h

Preus

Una Setmana 85 €
Dues Setmanes 160 €
Tres Setmanes 235 €
Quatre setmanes 305 €
Cinc setmanes 350 €

Preu dinar

Dinar de tota la setmana 42 €
Dinar esporàdic 10 €

Totes les activitats i tallers s’adaptaran a les diferents edats dels participants, al ser un casal petit la distribució dels grups de 10 infants el farem en relació a la proximitat d’edat entre ells/elles.

L’equip del monitoratge de Can Bordoi serà el mateix que treballa en l’època escolar, un equip titulat i amb una amplia experiència en el món del lleure. La Ràtio del casal serà de 1 monitor/a per cada 10 infants.

El casal s’ajustarà a la normativa PROCICAT de casals de lleure (Pla territorial de protecció civil de Catalunya), i aplicarem totes les mesures COVID-19.

Les places al casal d’estiu 2021 estan ESGOTADES.

Moltes gràcies per l’interès, si vols que et fem arribar informació o vols estar informat de les activitats i novetats et pots subscriure a la nostra butlletí o seguir-nos a les xarxes.