L’estiu és per estar envoltats de natura i poder viure experiències inoblidables

Som pagesos des de fa més de cinc generacions. I fa més de 10 anys que a través de l’Aula d’Entorn Rural apropem el món agrícola i ramader als petits.

Des del nostre CASAL D’ESTIU fem que l’experiència sigui encara més gran!

Del 26 de Juny
al 28 de Juliol 2023

Al llarg de cinc setmanes

A l’entorn rural de Can Bordoi viurem i descobrirem la natura, els animals de la granja, l’hort, farem jocs d’aigua, canó d’escuma, circuit de tractors i també realitzarem divertits tallers segons la temàtica setmanal, on la natura, l’experimentació, el coneixement i la diversió seran les principals protagonistes!

Casal de final d’estiu del 21 d’agost al 1 de setembre i prepareu-vos per la Festa Final de Casal el 4 i 5 de Setembre

(Places limitades)

De 3 a 12 anys

De Infantil 3 a 6è Primària

De 9:00 h a 13:30 h

Amb dinar fins les 16:00 h

Preus

Una Setmana 90 €
Dues Setmanes 170 €
Tres Setmanes 250 €
Quatre setmanes 320 €
Cinc setmanes 390 €

Acollida (de 8 a 9:00 h) 20 € setmanals

2n germà 5% de descompte
3r germà 10% de descompte

Preu dinar

Dinar de 13:30 a 16:00 h – 50 €

Totes les activitats i tallers s’adaptaran a les diferents edats dels participants, al ser un casal petit la distribució dels grups de 10 infants el farem en relació a la proximitat d’edat entre ells/elles.

L’equip del monitoratge de Can Bordoi serà el mateix que treballa en l’època escolar, un equip titulat i amb una amplia experiència en el món del lleure. La Ràtio del casal serà de 1 monitor/a per cada 10 infants.

INSCRIPCIONS

A través del correu info@canbordoi.cat

Del 17 al 28 d’abril

Inscripcions per a tot el casal (5 setmanes)

Del 1 al 19 de maig
Inscripcions tancades

PREGUNTES FREQÜENTS

NO. Quan es realitza la inscripció i la rebem per correu electrònic, no és considerarà reservada la plaça fins que rebeu un correu de confirmació on hi haurà; L’import a pagar junt amb el número de compte on fer la transferència, el qual s’haurà de realitzar en un termini de 5 dies posteriors a rebre el correu.

Un cop hagueu fet la transferència, caldrà enviar el comprovant del pagament i quedarà la plaça reservada definitivament.

Sempre que necessiteu un servei esporàdic de acollida o menjador, fora del que hagueu demanat a la inscripció inicial, s’haurà de comunicar amb un dia d’antelació mínim, sobretot en el cas del menjador, per poder fer la previsió dels menús.

S’haurà de comunicar via correu a info@canbordoi.cat o al telèfon 666 74 60 82.

Només en el cas de que quedin places disponibles, un cop formalitzades totes les inscripcions que haguem rebut dins del termini establert.

Només si queden places disponibles, s’haurà de fer la consulta prèvia.

En el cas de que SI quedin places disponibles, les renovacions de les setmanes s’hauran d’avisar com a molt tard el dimecres anterior.

Si es realitza dins del període d’inscripcions, es retornaran els diners. Posteriorment no es contempla el retorn de l’import.

Tanmateix, en el cas de falta d’assistència d’un dia, només es podrà recuperar en el cas de que sigui per una causa major justificable.

L’arribada es realitzarà cada dia a partir de las 9:00 a la granja de Can Bordoi per la entrada principal, on quan s’obri la porta, hi haurà un monitor/a que
anirà passant llista per constar de l’assistència dels infants.

La Recollida es realitzarà també per la porta principal a partir de la 13:30, on el monitor/a obrirà la porta i s’anirà fent la recollida.

El monitor/a de cada grup anirà entregar als infants d’una manera esglaonada per tal de garantir una recollida segura i adaptada a cada edat.

NO. A les nostres instal·lacions no disposem de piscina. Però el que si que realitzarem són activitats i dinàmiques amb aigua, dins del que les
restriccions ens permetin.

Aquest any, sí que està plantejat el fer sortides amb als infants, però seran al voltant de l’entorn de la granja de Can Bordoi. No farem cap sortida
que impliqui cap desplaçament amb vehicle.