• La tradició

    d’un ofici

Més de cinc generacions treballant la mateixa terra

L’història de casa nostra

Situats al municipi de Sant Antoni de Vilamajor, Can Bordoi és la masia on sempre ha viscut i treballat la nostra familia.

Durant els anys 60 la granja tenia una cabana d’unes 30 vaques lleteres i es venia tota la llet a la central lletera.

Cap als anys 80 mitjantçant la compra de vaques de raça seleccionada es va ampliar la granja fins arribar als 100 caps de bestiar, i ja al 1985, guardant la recria de les vaques s’arribava prop dels 150.

Actualment està als mateixos nivells que l’any 1985, però amb substancials canvis tecnològics, el més important dels quals fou la implantació l’any 2003 del robot per munyir les vaques. La recria s’efectua a la pròpia granja i els animals són alimentats amb farratges i pinsos de la collita de la mateixa finca, garantint d’aquesta manera la traçabilitat dels productes que arriben al consumidor.

Som elaboradors

1985, any en què vam començar amb la pasteurització i envasat de la llet fresca de vaca quan la comercialització directe va tenir els seus inicis, per bé que encara no es produïen formatges ni matons.

1996 ja treballàvem amb llet de vaca i amb llet de cabra i produint una àmplia gamma de productes tant d’una llet com de l’altra.

Així mateix seguim treballant any rere any per continuar ampliant la nostra varietat, perquè el consumidor pugui gaudir dels productes artesans i naturals que elaborem a la formatgeria.

Agrobotiga

Venda de proximitat

A la mateixa granja tenim una Agrobotiga on podràs comprar tots els nostres productes, a més a més d’una selecció de productes de proximitat.

Horaris

Dilluns a Dissabte:
9:00h a 14:00h — 16:00h a 20:00h
Diumenge tancat

Vols saber totes les novetats, promocions i novetats de Can Bordoi?